Det har blitt en fin tradisjon med vårdager hos Fiskå Mølle Flisa, og de siste årene har disse blitt arrangert samtidig med Vårfesten på Flisa. Da er mye folk i farta, og mange velger å ta en tur nedom Silo’n for å se hva som skjer der også.

- Flere lokale aktører kommer for å ha stand hos oss disse dagene, og én av dem er Helen Davey. Vi fyrer opp grillen, det blir traktorbane for barna, demonstrasjoner av utstyr og selvsagt mange gode tilbud. Det sier Line Marita Lie ved Fiskå Mølle Flisa.

Akershus Traktor har veddager, og viser frem topp moderne utstyr. Det blir prøvekjøring av traktorer, og representanter fra Fuchs (den gamle Statoil-olja) kommer. Akershus Traktor har mer på programmet, og viser frem sine produkter fra et allsidig bruksområde.

- Vi bruker å ha ganske bra trafikk på disse dagene, og det er både faste kunder og andre som er nysgjerrige. Når det er vårdager utvider vi åpningstidene litt, og holder åpent til klokka 17.00 på fredag og 14.00 på lørdag. Å arrangere vårdager samtidig med Vårfesten på Flisa synes vi er veldig positivt, og mange er innom begge steder, sier Lie.