Mange besøker Dogans Sportsbar for å se sport på de mange skjermene, men det er også mange andre tilbud for de som kommer innom. 

- Ja, vi er jo selvsagt en sportsbar, men nå har vi i tillegg matservering, vi har underholdning mange helger og vi har også quiz-kvelder. Hit kan du komme uansett om du er sportinteressert eller ikke, sier Celal Dogan.

- Blitt en møteplass

Det var lenge etterlyst en pub på Flisa og da Dogans Sportsbar åpnet dørene, fikk mange i Solør endelig et møtested. 

- Dette har blitt en sosial møteplass for mange i distriktet, det har blitt «mer» enn en pub. Mange kommer hit for se på sport, møte venner og ha det hyggelig sammen. Det er veldig sjelden noe bråk her heldigvis, folk oppfører seg stort sett veldig bra! Det har vært litt tøft i sommer, med fotballferie og ferie ellers. Heldigvis tar det seg opp igjen nå, men jeg klarer meg ikke bare på «fotball og fest». Derfor satser vi nå også på mat og det har blitt tatt veldig godt i mot! Det er fortsatt mange som blir overrasket over at vi serverer mat her, men flere og flere har fått det med seg. Vi serverer mat helt til klokka 0230 i helgene for eksempel, forteller Dogan. 

Kvaliteten på maten har de bare fått gode tilbakemeldinger på og det er flere og flere som benytter seg av tilbudet. 

- Vi ligger jo like ved riksveien, så det er mange forbipasserende som stopper og kjøper mat. Vi har veldig god pizza og burgere her og får mye ros for maten, tillegg er den billig! Vi satser på italiensk bunn på pizza. Nå har vi jo også en uteplass, hvor du kan både spise og drikke. Den ble helt perfekt og det kommer også varmelamper, så uteplassen kan brukes hele året, sier han. 

Underholdning og quiz-kvelder

Supporterklubbene Red Army Solør og Liverbirds Solør er faste gjester og en viktig inntektskilde. 

- Uten disse klubbene hadde det ikke gått! Begge klubbene er veldig flinke til å møte opp og det er vi helt avhengig av. Mange kommer tidlig når det er kamp og blir gjerne utover kvelden når det er underholdning. Når vi har underholdning eller quiz-kvelder, så kommer det andre besøkende også, som ikke nødvendigvis er sportsinteresserte. Mange tar også med seg barna sine på fotballkampene på dagtid, det er også morsomt for oss. De som har vært her, kommer ofte tilbake, smiler Dogan. 

Nå er det igjen tid for quiz-kvelder på Sportsbaren, og det er noe som er populært. 

- Det er alltid bra besøk på quiz-kveldene våre! Vi har det én gang i måneden og det er alltid den andre fredagen i hver måned. Vi legger alltid ut hva som skjer hos oss på Facebook-siden vår, så følg med der framover, oppfordrer Celal Dogan.