• INTERIØRET ER FERDIG: Stolene, bordene og båsene er i all hovedsak på plass hos Sportsbaren. Nå gjenstår det bare å pakke ut og vaske.

Da Liverbirds kom med ideen om å lage en sportsbar på Sundmoen var ikke familien Dogan vanskelig å be. Fra før driver de spisestedene Folkets Steakhouse og Kaktus, og om få uker får Flisa igjen et eget utested. Planen er å åpne i midten av februar.

- Litt stress er det med innspurten nå, men det skal nok gå bra. Lokalene har fått flotte detaljer med gull, nye båser, ny bar, svarte vegger og veldig unik og fin stil. Vi investerer ganske mye i dette, og vi tror på konseptet, sier Celal Dogan.

Stamgjestene alt på plass

Folk i Åsnes har etterlyst et utested, og samarbeidet med Liverbirds gjør at Sportsbaren allerede har grunnstammen med stamgjester på plass.

- De bidrar litt økonomisk til å dekke kostnader med TV-sendinger og slikt. Samarbeidet er viktig for oss, sier Dogan.

Åpningstidene er ikke helt spikret ennå, men Dogan lover lange åpningstider. Stedet skal også brukes til langt mer enn fotball og sport. For eksempel skal trubadurkveldene på Kaktus nå flyttes hit hvor det er bedre plass.

- Planen er å ha åpent hver helg. I tillegg vil vi åpne stedet for andre ting enn sport og musikk. Her er det godt egnet for quizkvelder, kurs og andre arrangement som kan kombineres med godt drikke, smiler Terje Hartvikøy, som er ansatt hos familien Dogan.

- Noe annet enn dirty

Hartvikøy kjenner godt til historien med Dirty Nelly og hvordan det var utfordrende å få dette stedet til og gå rundt økonomisk. Hos Sportsbaren vil det være bedre plass, og rammene er helt annerledes. Hartvikøy roser arbeidsgiveren sin for investeringsviljen

- Det er stort at de gjør dette og gir noe til folket. De har satset stort gjennom alle år, og nå satser de mer enn noen gang. Dette skal de ha klapp på skuldra for. Jeg er sikker på at dette blir en suksess, sier Hartvikøy.

Etter hvert planlegger Celal å ruste opp kjelleren med shuffleboard, biljard og andre aktiviteter. Det langsiktige målet er å få til et diskotek i kjelleren.