Torsdag morgen kunne butikksjef Michael Isaksson hos Spar Flisa sette de første takeaway pizzaene i ovnen. Tilbudet er nytt for butikken, og Spar Flisa er én av få butikker i kjeden som har tilbudet.

- Vi tror dette er et konsept som kan fungere på Flisa. I tillegg viser det seg andre steder at dette er et populært konsept, sier Isaksson.

Pizzaene kan enten forhåndsbestilles på telefon til butikken, eller for eksempel i forbindelse med en handlerunde i butikken eller ellers på Flisa Stormarked.

- Tilbudet finnes i hele butikkens åpningstid, og alle ansatte får kunnskap om å steke disse pizzaene. Jeg vet at pizza er populært her på Flisa, og derfor ville vi prøve, sier Isaksson.

Fem varianter

De fem ulike variantene er pepperoni, kylling, taco, skinke og biff/bacon. Alle pizzaene med tykk amerikanske bunn. Tilhørende rømmedressing finnes også.

Det er en kjensgjerning at særlig mange blomsterbutikker reagerer på at matbutikkene har utvidet med blomster. Nå er butikkene i ferd med å gå inn i enda et nytt marked. Isaksson er ikke redd for å få kjeft fra restaurantbransjen som følge av tilbudet.

- Nei, det tror jeg skal gå fint. De som vil ha restaurantfølelesen går vel dit uansett. Dette er ren takeaway pizza, sier Isaksson.