• BIDRAR: Sofie Smith-Solevåg (8) høstet stor applaus med sin versjon av "I morgen" fra musikalen Annie i fjor.

Onsdag 13. juni klokken 19:00, inviteres det til en ny runde med Musikk i sommerkveld i Gjesåsen kirke. Heidi Smith-Solevåg fremfører sang og dikt, mens Geir Smith-Solevåg spiller piano. I tillegg har de med seg datteren Sofie (8), som høstet stor applaus i fjor. 

HELE FAMILIEN BIDRAR

-Hun høstet stor applaus med sin versjon av "I morgen" fra musikalen Annie, og onsdag har hun med seg nye filmfavoritter på repertoaret, forklarer Geir Smith-Solevåg.

Til Gjesåsen kirke kommer også Trine Kvambe, kjent fra Norske Talenter, med sang og jodling. Arne Bekk spiller gitar, mens primus motor Tom-Håkon Smith spiller piano.

POPULÆR TRADISJON

Musikk i sommerkveld har blitt en god og ikke minst populær tradisjon. Familien Smith-Solevåg synes det er hyggelig å bidra. 

- Det er veldig hyggelig for oss å kunne gjøre dette som en familieopplevelse, sier Heidi Smith-Solevåg.

Hun er usikker på hvor mange år de nå har vært med på arrangementet. 

– Jeg har faktisk kommet litt ut av tellingen på for hvilket år vi nå spiller på Musikk i sommerkveld, men første gang var Sofie relativt nyfødt, så det har jo blitt noen ganger, forteller hun. 

KJENTE KLASSIKERE

På familiens repertoar for kvelden står både Alf Prøysen, Sigvart Dagsland, Carpenters, Carole King og andre mer og mindre kjente klassikere. 

– Vi er opptatt av at musikken skal berøre, gjerne skape gjenkjennelse men først og fremst vekke en slags gjenklang hos tilhørerne, forteller familiefar og pianist Geir Smith-Solevåg.

Sammen har de valgt sanger som betyr noe for dem. 

– Vi har gjort et utvalg sanger som betyr noe for oss, fra det lekne til det mer ettertenksomme, og vi håper det vil slå an hos dem som kommer også, smiler han.