• FORNØYD: Leder i Flisa AIL, Tore Huuse Øwre, kan melde om bra loddsalg også i år. Bilen trekkes søndag under SolørMart'n

Billotteriet til Flisa Allianseidrettslag har pågått i mange år nå, og det ble satt ny rekord i antall solgte lodd i fjor - drøye 3.700 lodd av 4.000 gikk unna. I år er målsetningen til Flisa Allianseidrettslag at de skal bli utsolgt!

- Styreleder i Flisa AIL, Tore Huuse Øwre, hva er status på billotteriet akkurat nå?

- Veldig bra! Alle tilbakemeldinger fra våre medlemmer som selger lodd, er at de er lettsolgte og de leverre tilbake utsolgte blokker! I år blir det trolig for første gang ikke mulig å kjøpe lodd på søndag, hvor vi tidligere har solgt utrolig mange blokker. Det har gått mye lodd det siste døgnet og akkurat nå er det kun 50 blokker igjen, smiler en fornøyd styreleder.

for å være sikker: kjøp lodd nå!

Oppfordringen fra Tore Huuse Øwre er klar:

- Vi anbefaler alle som ønsker lodd, om å kjøpe snarest! Fargerike Flisa har fortsatt igjen lodd, stikk gjerne innom der. Jeg er utrolig stolt av medlemmene våre som står på og selger lodd og jeg er like takknemlig for alle som kjøper lodd. Håper det blir folksomt på trekningen av bil og sykkel på søndag klokka 1730 på hovedscena, forteller Øwre.

For de som følger med sosiale medier, vet også at styreleder selv har vært aktiv med loddsalget der. Lodd er solgt til både Harstad, Melhus og Toten, men selvsagt er de aller fleste lokale kjøpere og mange med tilknytning til Solør.

- Facebook er utrolig effektivt for  loddsalg og med enkle betalingsløsninger som Vipps og mCash, har det blir bra fart i salget - også der, avslutter en stolt og ydmyk styreleder.

solveig er utsolgt for lodd

Og for de som måtte lure, Solveig Fosseid har ikke igjen flere lodd! Mon tro om hun har solgt vinnerloddet i år også? Møt opp på søndag på trekningen, så får du vite!