• SPILLER: Hanne Mette Gunnarsrud er både ansatt ved Elverum Caravansenter, men skal også spille under neste års festival.

- Jeg har måtte bruke nettverket mitt denne gangen for å skaffe store artister, avslører Lasse Johansen fra Braskereidfoss.

Det er andre året han er med å arrangerer dansebandsfestival sammen med Elverum Caravansenter. Han skal sjøl være med å opptre, samtidig som han er musikkansvarlig for festivalen.

- Vi får mange store navn til neste års dansefestival. Vi får starte med dama vår, vi har med oss lokale Hanne Mette Gunnarsrud. Hun er ansatt ved Elverum Caravansenteret, men hun skal også være med å spille under festivalen neste år, sier Johansen og legger til:

- Også skal jeg jo selvsagt være med sjøl. Også skal vi ha med oss Thorleif Torstensson fra Thorleifs, og vi tre utgjør det såkalte husbandet på festivalen, smiler Lasse Johansen.

Hatet eller elsket

Han kan avsløre at han, gjennom sine kontakter, har klart å skaffe et av de største dansebandene i Skandinavia.

- Det største trekkplasteret som vi har klart å få med oss, mener jeg da. Det er Vikingarna, sammen med Christer Sjögren, sier Johansen med et glimt i øyet.

Lasse forteller at de ikke kan komme utenom det store svenske dansebandet når de skulle satse stort.

- De er et trekkplaster vi ikke kommer utenom. Det er kanskje det mest elskede dansebandet, både land og strand rundt. Og med Christer Sjögren i tet her, så er dette «bankers», sier Lasse Johansen.

Festivalcamp og sosiale medier

Også under neste års festival vil Hanne Mette Gunnarsrud være ansvarlig for et eget camping-område under arrangementet.

- Vi hadde i år rundt 100 campingvogner og bobiler stående på plassen her, av deltakere som overnattet hos oss under arrangementet. Tilbakemeldingene vi fikk fra disse, var så gode at vi vil også neste år ha camp. Men vi må nok utvide den en del, sier Hanne Mette Gunnarsrud.

For å få spredt det glade budskap om festivalen og messen, har arrangementsstaben hentet inn Anne Heidi Johansen, Lasses kone. Hun har ansvaret for presse og sosiale medier, forteller Lasse Johansen og skyter inn:

- Hun samarbeider tett med Hanne Mette, så jeg har stor tro på at de skal få ut budskapet vårt.

Koster penger

Eier og driver av Elverum Caravansenter, Morten Bekkevoll, innrømmer at dette er et arrangement som koster ganske mye penger.

- Det er klart det gjør det. Vi har satset skikkelig med neste års caravanmesse og dansefestival, og jeg håper nå at folk kommer. Vi hadde godt besøk fra Solør i år, og håper at solungene finner vegen til Elverum også til neste års festival, avslutter Bekkevoll.