• TAKK FOR KAMPEN: Det ble en komfortabel 6-2 seier mot Dommere NFF.

Eidsvoll Innebandy Cup er en turnering for trim og amatørlag, og slike turneringer er det få av i distriktet.

- Dette var en glimrende mulighet for å samle gamle barndomskamerater og gjenoppleve cupfølelsen, sier Kjetil Gundersen, fra Våler og medarrangør til Eidsvoll Innebandy Cup.

Våler Lightning Ducks

Responsen hos spillerne på Våler Lightning Ducks var ganske så umiddelbar når forespørselen ble sendt, de var klare til cup!

- Vi var blant de første som meldte oss på, for et slikt tilbud var noe gutta hadde savnet. Vi startet et lag på ungdomskolen og vi spilte i bedriftserien på Flisa for 15 år siden. Den gang også under navnet Våler Lightning Ducks. Da var det mange bedriftslag i Solør som var med og det var veldig populært, sier Gundersen.

Innebandy er en sport som fenger mange og krever lite.

- Man trenger bare et par joggesko og ei kølle. Vi visste at det fylles opp i mange lokale gymsaler med folk som spiller innebandy, så derfor trengte vi en cup hvor alle kan møtes for å konkurrere, og ikke minst det sosiale, sier Gundersen.

- oppfordrer flere solunger til å bli med

Påmeldingen til cupen var enorm og etter at 16 lag hadde meldt sin ankomst måtte arrangøren si stopp, og flere lag endte på venteliste. Etter turneringen ble det holdt bankett og festligheter, hvor noen av lagene hadde meldt på flere enn til kampene.

At turneringen ga mersmak er det ingen tvil om.

- Vi har allerede fått mange påmeldinger til neste års cup, så dette blir nok en tradisjon. Dermed oppfordrer vi flere solunger til å finne frem køller og begynne å forberede seg. Vi ønsker gjerne flere lag fra Solør. Det kan også arrangeres cup i Solør også, for spillere er det overalt, sier Kjetil Gundersen.