Lørdag ble det seier mot både Lyn og Bjørndal, og nå er det bare 2 seriekamper som gjenstår av sesongen

- Vi spiller to rufsete kamper i dag. Vi er litt slow-startere mot Lyn hvor vi slipper de unødvendig mye til de første fem, men der Lars Kronborg redder oss to-tre ganger med gode redninger. Etterhvert løsner det mer og vi får satt noen i kassa bak Lyn-keeperen, før vi ror det hele i land til en relativt komfortabel 2-8 seier, forteller spillende trener Per Kristian Wenstad. 

- Blir unødvendig spennende

Lørdagens 2. kamp var mot Bjørndal, som ligger på 3. plass på tabellen. 

- Vi forsøker å lære av Lyn-kampen og trekker med oss noen holdepunkter inn mot neste kamp mot Bjørndal. Vi åpner godt og går raskt opp til 2-0 etter at Ole Kr. Myhre og Kristoffer Sværk setter hver sin. Vi får mye rom og skaper mange sjanser, men blir etterhvert litt for stasjonære og for lite produktive. Da vi i tillegg slipper Bjørndal inn i kampen etter flere personlige feil, blir dette en høyst unødvendig spennende kamp da jeg føler at vi i utgangspunktet er flere hakk bedre enn dagens motstander. Vi greier til å slutt å vippe kampen vår vei, etter et godt forarbeid av Simen Aasum som Wilson setter sikkert i mål fra kloss hold, sier Wenstad. 

- Nå er vi seks poeng nærmere kvalik, og drømmen om opprykk lever fortsatt. Vi suger litt på karamellen nå, før vi omstiller inn mot siste serierunde hvor Grüner og Lambertseter2 venter, fortsetter Wenstad. 

- sterkt med 6 poeng på slike dager

Ole Kristian Myhre som er inne i sin andre sesong i Solør-drakta har for alvor satt sitt preg på årets lag, og er en sterk bidragsyter til at Solør Futsal igjen er på vei oppover.

- Det blir en litt rotete start i den første kampen, før vi vinner greit 8-2. Den andre kampen opplever jeg som en rak motsetning der vi åpner godt og leder både 2-0 og 3-1, men slipper Bjørndal inn i kampen til 3-3. Etter dette har vi relativt god kontroll med mange avslutninger og flere stolpeskudd, men stanger litt før vi får 4-3 målet. Jeg synes likevel vi viser god moral, og det er et styrketegn å ende opp med seks poeng på slike dager, sier Myhre. 

Myhre har i mange år spilt for Flisa fotball, men valgte å gi seg etter forrige sesong. 

- For min egen del har jeg blitt med for fullt i år etter at jeg gav meg på Flisa. For å slippe pendling er dette det nærmeste man kommer et lokalt lag i Oslo, og jeg synes det er gøy at stort sett alle spillerne har- eller har hatt en lokal tilknytning til lagene i Solør. Stammen i laget med blandingen av unge og eldre spillere er noe jeg tror vi drar god nytte av, i tillegg til at det bidrar til et godt miljø i spillergruppa. Nå gir vi alt for kvalik og opprykk, så kan vi være fornøyde med årets sesong, sier Myhre. 

Troppen: Lars Kronborg, Bjørn Holter, Marius Bekkemoen, Kristoffer Sværk, Martin Skogheim, Ole Kristian Myhre, Wilson Urrustarazu, Ulrik Sundby, Simen Aasum og Per Kristian Wenstad.

Lyn - Solør Futsal 2-8

0-1 Bekkemoen (Aasum) 0-2 Aasum (Sværk) 0-3 Aasum (Wilson) 0-4 Holter (Sundby) 0-5 Myhre 1-5 Lyn 1-6 Skogheim (Aasum) 2-6 Lyn 2-7 Skogheim (Sundby) 2-8 Aasum

Solør Futsal - Bjørndal 4-3

1-0 Myhre (Holter) 2-0 Sværk 2-1 Bjørndal 3-1 Aasum (Skogheim) 3-2 Bjørndal 3-3 Bjørndal 4-3 wilson (Aasum)