På lørdag var det igjen klart for ny serierunde for Solør Futsal der serieleder Lyn sto på motsatt banehalvdel. Før dagens kamp sto Lyn med 10 poeng på sine fire første kamper, mens Solør på sin side sto med 8 poeng på like mange spilte.

- Vi tar kommandoen fra start og får noen tidlige scoringer. Vi ligger godt i ramma gjennom hele kampen, er aggressive i presset og hindrer Lyn fra å skapa det helt store. Vi har snakket om at vi må bli flinkere til å omstille og ta de overgangene som byr seg. Det gjør vi i dag, og da står det også 9-0 til pause. Ikke så unaturlig senker vi oss noen hakk etter pause, men vinner likevel komfortabelt, sier trener Per Kristian Wenstad. 

- Vi møtte et lag vi tydelig var bedre enn, men jeg er imponert og stolt over hvor nøye vi er gjennom kampen. Spesielt førsteomgang hvor vi egentlig har punktert etter et kvarter. Det er moro å se de nye tar tak og bidrar til at det i år er nye morsommere å spille futsal. Det gjelder både i trening og i kamp, fortsetter Wenstad. 

Det var mange som var gode i lørdagens kamp. 

- Det er vanskelig å skulle fremheve noen. Alle gjør jobben og bidrar godt i begge ender. Det er likevel vanskelig å komme uten Håvard Hegre og Simen Nordnes som er sist eller nest-sist på henholdsvis seks og fem scoringer. Bjørn Holter gjør også en solid match og er fin å ha både på og utenfor banen. Det artigste er likevel at vi har utviklet oss såpass bare i løpet av fire-fem kamper, sier Wenstad.

Neste helg spiller Solør mot Bjørndal og Grüner, før de igjen er å se i hjemtraktene på den tradisjonsrike juleturneringa i Åsneshallen 2.juledag.


KAMPFAKTA: 

Solør Futsal - Lyn 11- 1

Bjørnholthallen

Solør Futsal stilte med følgende lag:

Keeper: Lars Kronborg Bak: Bjørn Holter, Simen Nordnes Midt.: Marius Bekkemoen, Martin Skogheim, Håvard Hegre, Simen Aasum, Foran: Ulrik Sundby og Sigvart Svenneby.

1-0, Hegre (Nordnes) 2-0, Holter (Skogheim) 3-0, Hegre (Nordnes) 4-0, Aasum (Holter) 5-0, Nordnes (Hegre) 6-0, Svenneby (Hegre) 7-0, Nordnes 8-0, Aasum (Skogheim) 9-0, Hegre (Sundby) 10-0, Sundby (Hegre) 11-0, Skogheim (Nordnes) 11-1, Lyn