Solør Futsal fortsetter på vinnersporet og topper 2. divisjon avdeling 2. 

Trener Per Kristian Wenstad er selvsagt fornøyd med lørdagens kamper. 

- Vi gikk på en liten smell forrige gang vi møtte Sagene som da endte 4-4. Den gang spilte de konstant i overtall, noe som ga oss store utfordringer. I dag kommer de likt ut, men heldigvis har mye skjedd hos oss siden vårt første møte. I dag er vi mye bedre over hele fjøla, og jeg er direkte imponert over hvor godt vi ligger defensivt og hvor påskrudd vi er i presset. Det gjelder både når vi møter etablert overtall, men også når vi står høyt og låser de av. Jeg tror vi scorer 5-6 mål på åpen kasse etter direkte brudd på egen banehalvdel, så kanskje kan du si det er rart at Sagene ikke legger om overtallstaktikken sin. Uansett lykkes vi i alle fall godt med matchplanen, og det er veldig artig å se fremgangen vi har hatt på bare tre måneder. I kamp nummer to møter vi et lag vi er mye bedre enn, og som blir rein overkjøring, forteller Wenstad. 

nærmer seg seriefinale

Mange forfall ga muligheter for noen av de rutinerte spillerne. 

- Til tross for mye forfall i dag fra sentrale spillere som Nordnes, Aasum, Bekkemoen, Holter og Sværk, er det artig at både Ole Solberg og Kristoffer Myrvold har lyst til å være med. Den mixen vi nå har i Solør Futsal med eldre rutinerte og unge lovende, tror jeg er gull verdt både for det sportslige og for det sosiale i laget. Nå må vi forberede oss godt frem til kampen mot ski 3. februar som nå ligger an til å bli en aldri så liten seriefinale, sier Wenstad. 

Kristoffer Myrvold var med og startet klubben i sin tid, og er styreleder. 

- I år har jeg ikke hatt mulighet til å bidra så mye på den sportslige delen, så jeg spiller faktisk mine første kamper for sesongen i dag. Som kjent har PK og Simen tatt over som trenere, og jeg må si at de har gjort en meget god jobb! De har fått på plass en god stamme med spillere både til trening og kamp. Det er en god miks av unge og gamle. Det gir seg utslag i bedre samhandling i kamp og mer trøkk på trening, noe som gjør at vi også presterer bedre i kamp. Dette har medført en ny giv i klubben, og nå håper vi på at vi klarer opprykk til 1. divisjon etter kun 1 sesong i 2. divisjon. Hyggelig å snakke med gamle kjente i hallen som uttaler at Solør er synonymt med futsal, og at vi begynner å ligne på oss selv igjen etter noen dårlige sesonger. Må si at fremtiden igjen ser lys ut for Solør Futsal, smiler Myrvold. 

KAMPFAKTA:

Solør - Sagene 12-3

1-0 Sundby (Skogheim) 2-0 Hewad 2-1 Sagene 3-1 Skogheim (Sundby) 4-1 Skogheim (Sundby) 5-1 Hewad 6-1 Svenneby (Myhre) 7-1 Hewad 8-1 Myrvold 9-1 Myrvold (Myhre) 9-2 Sagene 9-3 Sagene 10-3 Selvmål (Hewad) 11-3 Skogheim (Myrvold) 12-3 Svenneby

Skeid - Solør 2-11

0-1 Myhre 0-2 Myhre (Myrvold) 0-3 Hewad (Hrnic) 0-4 Skogheim (Solberg) 1-4 Skeid 1-5 Myrvold (Myhre) 1-6 Myhre (Solberg) 2-6 Skeid 2-7 Svenneby (Hrnic) 2-8 Hewad (Svenneby) 2-9 Hewad (Myrvold) 2-10 Skogheim (Svenneby) 2-11 Myhre (Hewad)