• GULL OG SØLV: Andrea Kvernhusløkken og Nora Kjellås tok gull i double, mens Jenny Mathiesen og Vivill Sandlie Holtet tok sølv.

Det ble mange medaljer på Solør BK i helga! I klassen eldre jenter tok Nora Kjellås gull i både single og dobbel. I samme klasse tok Andrea Kvernhusløkken gull i dobbel og bronse i single, ikke bare medaljer tok Andrea med seg hjem. Hun kapret også et plass på Team junior Norge, og blir den 8. Solørspillerne som får en teamplass. Jenny Mathiesen som debuterte, tok gull i single i klassen yngre jenter og sølv i dobbel. Jonas Dammen i klassen eldre gutter tok gull i dobbel sammen med Alexander Beck, mens det ble bronse i i single i tillegg for Jonas. 

Jonas Karlstad i yngre gutter tok bronse i både single  og dobbel. Jørgen Mathiesen tok bronse i dobbel. William Vålbekken i yngre gutter tok sølv i single og Vivill Sandlie Holtet tok sølv i dobbel. 

- Vi er kjempestolte av våre juniorer og spesielt på jentesiden. Rekruttering av jenter i Norge er generelt dårlig og at vi i Solør stikker av med alle gullmedaljene i jenteklassen er imponerende. Jeg sa for cirka fire år siden at når Nora og Andrea startet å spille bowling, gi meg 3-4 år så skal jeg lage teamspillere ut av dere, sier en stolt trener Gjermund Mathiesen.  

Et utrolig bra Norgesmesterskap av juniorene fra Solør Bowlingklubb!

I tillegg til medaljene, ble det også flere andre gode plasseringer:

Yngre gutt finale single:

Henrik Svartholt ble nr. 6

Yngre jenter finale single: 

Vivill Sandlie Holtet ble nr. 5

Eldre gutt finale single: 

Jørgen Mathiesen ble nr. 4

Alexander Beck ble nr. 6

Double gutter finale: 

Joachim Larsen Einarsrud og William Vålbekken ble nr. 4

Eirik Bjørnstad Skoglund og Vetle Vålbekken ble nr. 6

Marius Olsen og Henrik Svartholt ble nr. 7

Niklas Myhren Kalfoss og Robin Krav ble nr. 13

Lars Herstadhagen og Sigve Sandlie Holtet ble nr. 19

I tillegg til disse, stilte også Marius Olafsen Lauten i single i klassen yngre gutt - hvor det ble en 28. plass i innledende spill. 

- Vi leter hele tiden etter nye juniorer og vi ønsker at så mange som mulig kommer og prøver ut bowling. Solør BK har treninger tirsdager klokken 17.30 og fredager 16.30, og har du lyst er det bare å komme å prøve, sier Mathiesen.

Se bildekarusell øverst i saken med alle finaleplassene til Solør!