Behovet for sentrumsnære leiligheter på Flisa er stort, og det ble bevist da Blomsterparken hadde informasjonsmøte og salgsstart på Victoria Hotell mandag kveld. Den første kvelden ble nemlig seks leiligheter solgt, og det til en salgspris på utrolige 21 millioner kroner.

Megler Espen Strøm sier at han visste at interessen for leiligheter på Flisa var der, men dette var langt over forventning og helt fantastisk.

- Nå skal det jobbes videre med alle interessenter og de som har fått prospekter. Så håper vi at vi lander flere kjøpere i løpet av uka, sier Strøm.

Treffer med konseptet

Det er tydelig at Blomsterparken har truffet med konseptet ut ifra interessen som var på møtet mandag kveld.

- Solvendte leiligheter med store terrasser helt opp i 36 kvadratmeter, samt Flisas beste beliggenhet er nøkkelen, sier Strøm.

Utbyggerne av Blomsterparken var også veldig fornøyde med responsen og er trygge på at dette prosjektet blir en realitet med tanke på interessen. Fortsatt skal det selges noen leiligheter før byggesøknaden leveres, men med interessen som vises har utbyggerne fått de tilbakemeldingene de håpet på.

- Vi satser på at kjøperne er inne i 4. kvartal 2018 en eller annen gang, sier Erik Holtet, som er én av utbyggerne i Blomsterparken.