Sol Anette Waaler knuste all motstand under NMs første dag. Hun satte ny norsk rekord i rykk og støt og sammenlagt med resultatene 86 - 109 - 195 kg. Det ga hele 266,51 poeng, og gjør henne til nest beste kvinnelige vektløfter i Norge noen gang!

- Jeg har vært i storform siste ukene og gledet meg veldig til å konkurrere. Jeg startet lett med 81-84 og 86 kg i rykk. I støt gjorde jeg 104-107 og 109 kg. Dette er personlige rekorder i begge løft og norske rekorder i både rykk, støt og sammenlagt!  Jeg ble gårsdagens beste kvinnelige løfter, og i dag kun slått av Ruth Kasirye som har deltatt i OL 2016, og nylig kom tilbake etter 2 års utestengelse på grunn av en dopingdom. Med det var jeg 0,03 poeng unna å bli Norges beste kvinnelige utøver uavhengig av klasse. Alt i alt er jeg storfornøyd. Jeg gjorde en veldig god konkurranse og viser at jeg er på vei opp og frem, sier en fornøyd Sol Anette Waaler.

Neste konkurranse er EM i Georgia som går 8.april.

- Nå er det hjem å trene målrettet frem til det. Mitt motto er «hard work pays off», og det viser jeg at stemmer. Det er veldig godt å lykkes! Ikke minst da familie og venner fra Flisa tok turen til Stavern for å heie.  Jeg har fått mange gratulasjoner og jeg er takknemlig for hver eneste en. Det er ekstremt hyggelig at så mange følger med på meg og min karrière, og jeg er rørt over alle koselige hilsninger! smiler Waaler.