Klasse 58 kg vant altså Sol Anette Waaler fra Trondheim AK. Ny pers i rykk med 80 kg og i støt med 103 kg. Suveren vinner foran Kamilla Storstein Grønnestad fra Tysvær VK. Hun gjorde 69 i rykk og 83 i støt. Og Nidelvs Kristin Solbakken kapret bronsemedaljen med 65 kg i rykk og 85 kg i støt.

- Kjempefornøyd etter endelig å ha blitt Norgesmester i 58 kg klassen! Jeg endte opp med 80 kg i rykk og 103 kg i støt, noe som begge er personlige stevnerekorder. Jeg ble også den nest beste kvinnelige løfteren i hele Norge, kun slått av Sarah Hovden Øvsthus med knappe 0,6 poeng, forteller Waaler.

Sol Anette Waaler er også tatt ut til EM i slutten av mars. 

- Dette var en fin test til Europamesterskapet som er i slutten av mars i Romania. Jeg er midt inne i oppkjøring til EM, og har en tung treningsperiode. Dette stevnet lover derfor svært godt til gode prestasjoner i EM. Det viser at treningen jeg har gjort frem til nå har vært bra, og at målrettet trening virkelig gir resultater! Jeg har en god trener som følger meg opp, og det er virkelig en helt fantastisk følelse for oss begge når alt klaffer slik som i dag. Dette er mitt første NM gull, og seieren fyller på motivasjonskontoen til å jobbe for å nå nye mål, sier en veldig fornøyd Norgesmester, Sol Anette Waaler fra Flisa.