Det blir «bare» to forestillinger, så her blir det rift om billettene! Fredag 25. august er det altså premiere, mens det også blir forestilling lørdag 26. august - og det hele foregår på Rådhuskinoen på Flisa.

- Det blir en revy som skal gå over to dager. Vi startet i fjor, så dette blir andre året med «Rett i dass». I år har vi også med også et nytt ansikt, og vi skal prøve å være litt morsomme da, sier Oliver Bråten.

Selv om det har vært en utskiftning i gjengen, så er konseptet det samme som i fjor.

- Ja, det blir det samme opplegget. Det er en revy, men selv om det heter «Rett i dass 2», er det ingen fortsettelse på det vi gjorde i fjor. De som så oss i fjor, vil nok kanskje se igjen noen av figurene, men det blir også en del nytt, forteller Wenche Olsrud.

Det skal til en del materiale til en revy, og det er mye jobb.

- Vi skriver det meste selv, men noe er også hentet fra andre og skrevet om. Det er mange gode ideer som vi har lånt av andre, forteller de. 

- hemmelig innhold

De er ikke så velvillige til å røpe for mye om innholdet.

- Vi vil ha det så hemmelig som mulig! Men det blir noe lokalt, og noe fra utenfor Solørs grenser, sier Bråten.

Lokale revyer er ofte godt besøkt, og de håper jo på to fulle hus.

- Det er jo artig å gå på revy! Få seg en god latter, og det kan nok hende at noen kan kjenne seg igjen, sier de hemmelighetsfullt.

De har også fått med seg et bra band, som består av Audun Senderud, Vidar Karlsen, Anders Trongaard og Cato Berggren. Roger Vålbekken er som alltid bak scena, mens Kim Fredrik Brennholt og Sindre Kløften er med på lys og lyd. 

- Vi har med Linn Hege Sagen som koreograf, pedagog, instruktør - hun bruker vi til alt, litt til «psykisk hjelp» også, ler Olsrud og Bråten.

Billetter til revyen kjøpes på rådhuskinonen.no

Fredag kveld blir det også premierefest på Bjørkheim. Flisa AIL er arrangør og SolørRadioen sponser musikken, som blir Picazzo. Aldersgrensa er 18 år og det er gratis inngang.