Sist var det «sæmmarsmoro» for gjengen i Hof-Åsa, med stor suksess og et solid overskudd.

Nå er det klart for høstfest på grendehuset og de håper på stort oppmøte denne gangen også. 

- Vi har fått samlet en del lokale helter, og både Anders Trongaard, Rune Grenberg og en trubadur som kaller seg «Bare 1» står på scena. I tillegg kommer det en hemmelig gjest, og det er en «lokal helt» som ikke har stått mye på scena, men skal nå vise seg fram, sier en hemmelighetsfull leder i Åsa IL, Tore Ingebretsen. 

hjemmelagd mat

I tillegg til all underholdning, blir det også mat og drikke til gjestene. 

- «BariÅsa» er åpen, det blir hjemmelagde karbonadesmørbrød og skinkesteksmørbrød. Her blir det muligheter for å bli både mett, god og glad, smiler Ingebretsen. 

Dette er andre gangen de arrangerer noe tilsvarende.

- Sist var det nærmere 90 som kom, og vi håper på noe tilsvarende neste fredag. Vi har plass til 170 etter brannforskriftene, og får vi fylt opp det - så er det gærbra! sier Ingebretsen. 

- selges billetter kun i døra

Det er ingen form for påmelding, så her er det bare å møte opp. 

- Det er bare å møte opp, det selges kun billetter i døra. Det blir litt mye styr med forhåndspåmeldinger, og det kan bli endringer i siste liten - så vi har valgt å gjøre det slik, forklarer Ingebretsen. 

Dørene åpnes klokka 19.00 fredag 20. oktober på Åsa grendehus. 

- Dette er noe for alle, ikke bare folk fra Hof-Åsa! Du må være 18 år da, og sist var aldersspredningen fra 20 til 73-74 år, så dette passer for alle, lover Tore Ingebretsen.