- Jeg har drevet med musikk så lenge jeg kan huske, men begynte ikke å spille i band før jeg var 20 år. Siden den gang har det gått slag i slag, sier Bendik Nerstad.

Nerstad har spilt i flere band de siste årene, men velger nå å satse enda mer på egen musikk. En materialforvalter gjør en viktig jobb for både små og store idrettslag, og Nerstad forteller at i hans låt er han som er materialforvalter veldig glad og stolt i jobben sin.

- ofte glemt

- Å være materialforvalter er en viktig jobb, men ofte blir de litt glemt. Det er som regel trenere og toppspillere som blir intervjuet etter en kamp, men en materialforvalter gjør en veldig viktig jobb, sier Nerstad.

- Er det noen som har inspirert deg til å lage denne låta?

- Ja, jeg er inspirert av en barndomsvenn av meg. I låta så skriver jeg om da vi var små og spilte fotball sammen. Han ble materialforvalter senere, sier Nerstad.

Han står bak det meste i låta, og spiller nesten alle instrumentene selv. Det er bare trommer han har fått hjelp fra Per Morten Bråten på.

- Det har gått veldig fint å jobbe sammen med Per Morten, og i tillegg til å spille trommer, mikser han låta sammen, forteller Nerstad.

Første gang med musikkvideo

Det blir også laget en musikkvideo til låta, og dette er første musikkvideoen Nerstad er med i. Han forteller at det var spennende og noen han aldri har gjort før.

- Vi var en dag inne i Oslo og filmet rundt på forskjellige fotballbaner, så det blir spennende å se resultater, sier Nerstad.

Låta ble sluppet fredag 2. august på Spotify, Tidal, Apple Music og de fleste digitale plattformer.