Som tenåring utviklet han seg som fotballspiller både i Grue og etterhvert gjennom ungdomssatsingen til eliteserieklubben i Stabæk. Nå får Holter rikelig med spilletid i 1. divisjonsklubben Kongsvinger IL, og fotballtalentet har så smått fått kjenne drømmen av kunne leve av fotballen.

Men Holter trengte en deltidsstilling ved siden av jobben som fotballspiller i Kongsvinger for å få hverdagen og økonomien til å gå rundt. Og den stillingen fantes i Guru Utvikling som markedskonsulent.

- Her er jeg veldig takknemlig for å være. Jeg jobber med utrolig gode kolleger som jeg har det veldig bra sammen med. Og dette er en perfekt arbeidsplass for meg for å få meg jobberfaring, sier Holter, som har lyst til å ta en ingeniørutdanning på sikt.

Første jobb her

Grue-gutten har ikke hatt en stilling i arbeidslivet tidligere. Siden barndommen av har det meste gått i fotball. Han gikk videregående gjennom NTG i Bærum og fikk prøve seg sammen med flere talenter under Stabæk-vingene.

Men han måtte hjem til Hedmark for å skyte fart i både fotballkarrieren og arbeidskarrieren.

- Dette er min første jobb, og jeg er glad for at jeg får muligheten til å jobbe her og ikke nødvendigvis i kassa på en butikk, sier fotballtalentet.

Sammen med daglig leder Rune Skasberg fant de en optimal og fleksibel ordning for at arbeidslivet kunne kombineres med forpliktelsene til KIL.

- Det har seg slik at jeg må være på Kongsvinger mellom 9 og 12 i forbindelse med treningen. Deretter jobber jeg fra 13 til 16 hos Guru. Det passer helt perfekt for meg, sier Holter.

I Guru Utvikling jobber Holter blant annet med å knytte kontakt med kunder hvor han også har ansvaret for å drifte enkelte profiler i sosiale medier.

Fakta

Harald Holter

  • Alder: 20 år.
  • Fra: Grue.
  • Jobber for: Guru Utvikling.
  • Spiller for: KIL A-lag.
  • Favorittspiller gjennom tidene: Zinedine Zidane.