Lørdag ettermiddag var det altså klart for seriestart i 4. divisjon for Flisa fotball, som er tippet i opprykkskampen denne sesongen. Ny trener og flere nye spillere, gjorde at optimismen var tilbake på SolørRadioen Arena. Ridabu skulle uansett bli en vanskelig nøtt, og det endte også 0-0 etter målsjanser begge veier. Hjemmelaget hadde de aller fleste og dominerte kampen, men klarte aldri å score. 

Begge lag traff stolpen i 1. omgang, en omgang som Flisa fotball dominerte stort. 2. omgang startet bra for hjemmelaget, men ble jevnere utover i omgangen. På slutten bølget det fram og tilbake, uten de helt stort sjansene. 

- for svakt av oss

Vi snakket med den nye Flisa-treneren, Ole Rimmereid, rett etter kampslutt. 

- Det er for svakt av oss. Vi har mange flere sjanser enn Ridabu, men kunne også fått et par i mot. De får kampen inn i sitt spor, med mange stopp i spillet og skyter ballen ut av stadion hver gang de har muligheten. Det var jo ikke igjen baller til slutt! Det er uansett oss selv det står på, vi har nok sjanser til å avgjøre kampen. Vi blir for upresise på den siste 3. delen av banen. Vi hadde en klar plan og lykkes med den, men de vinner 1 poeng mens vi taper 2. Sånn er livet, men det kommer nye muligheter allerede neste helg, sier en litt skuffet Rimmereid. 

Flisa fotball hadde hele 7 debutanter i troppen. En av debutantene det forventes mye av i år, Erik Nymoen, måtte ut med kjenning i lysken allerede etter 25 minutter. 

KAMPFAKTA

4. divisjon avdeling 01

Flisa fotball - Ridabu 0 -0 (0 -0)

Flisa fotball stilte med følgende lag: 

Truls Tangen Frogner (Flismyren Helland fra 46), Marcus Langfoss Bjørnerud, Anders Berger Simengård (Mathisen fra 76), Torkil Moberg (kaptein), Jørgen Aaserud, Oliver Banken Sandberg, Erlend Karlsen, Kristian Skolegården, Sindre Fjellberg Pedersen, Erik Nymoen (Nordli Ruud fra 25) og Sebastian Østensen.

Innbyttere: Anders Flismyren Helland, Simen Nordli Ruud, Oliver Anseth Enger, Noa Andre Mathisen, Jakob Lande og Philip Pildahl.

Neste kamp: 

Eidskog - Flisa fotball lørdag 4. mai klokka 15.00 på Magnor gress