Jørn Hoel, Lisa Stokke, Emil Solli-Tangen og Lise Mæland skal sammen med sine eminente musikere Frøydis Grorud og Trond Lien skal skape varm julestemning i Våler kirke lørdag 14. desember klokka 17.00.

- Med konserten Julenatt ønsker vi å være en del av folks juletradisjon, og være et kjærkomment innslag i forberedelsene til julehøytiden. Dette er mitt sjuende år på «Julenatt»-turné, og jeg setter stor pris på å spille disse konsertene, og være en del av folks juletradisjoner, sier musikalsk leder Trond Lien.

Hele norges Jørn Hoel sang seg inn i musikkhistorien og norske hjerter med «Har en drøm» og «Ei hand å holde i» på 1980-tallet, og har siden den gang imponert med sitt brede musikalske spekter. Fra pop og soul, til blues og latinamerikanske rytmer. Nå skal han sette oss i den rette julestemningen.

Julenatt-konsertene skal være tro mot julens budskap og tradisjoner. 

- Julesanger, julestemning og juleminner henger tett sammen, og kirkerommet er en perfekt ramme for å skape viktige og personlige øyeblikk for alle mennesker. Vi vil med konserten Julenatt gi publikum en pustepause i julestresset, slik at roen kan senke seg, sier produsent Håkon Ims.

Billetter til konserten kan forhåndskjøpes hos Ticketmaster.no, og dørene åpner om lag en halvtime før konserten starter.