Det mangler ikke på festligheter å velge mellom i romjula. Nabo'n i Våler trekker i trådene til to av arrangementene. PE-TO Bandet spiller i puben på Nabo'n 1. juledag, mens Ingemars sørger før musikken i Kommunelokalet 4. juledag. Begge spillestedene er nye for bandene.

- Jeg har faktisk aldri vært her før. Men det var en kjempefin plass, og litt country i stilen. Det liker jo jeg, smiler Arnfinn Hanstad, som er vokalist i PE-TO Bandet.

Kai Rønning har nok vært på Nabo'n før, men har aldri spilt der sammen med PE-TO Bandet. Å spille på hjemmebane ser han frem til.

- Det er lenge siden jeg har spilt på skikkelig hjemmebane, og det gleder jeg meg til. 1. juledag er jo en helt spesiell dag, og jeg håper at mange vil ta seg en tur til oss lit utpå kvelden. En familiedag er det jo, men da kan jo hele familien komme hit, smiler Rønning.

PE-TO Bandet skal presentere både nytt og gammelt når de spiller opp 1. juledag. De har nemlig en ny plate på gang, som kommer på nyåret.

- Vi kommer til å spille mye av det vi er kjent for fra før, også blir det noen smakebiter fra ny plate, lover Hanstad.

Mer danseplass

Det kommer garantert til å svinge når Ingemars sørger for dansemusikken 4. juledag. Ettersom det er litt begrenset med danseplass på Nabo'n er denne festen lagt til Kommunelokalet i Våler.

- Det var Joachim, Jonas og jeg som snakket litt sammen om Kommunelokalet. Jeg hadde faktisk aldri vært der før jeg var på konsert med Ole Ivars, og tenkte at dette var en helt fantastisk plass. Her må vi spille tenkte jeg, også blir det slik nå i romjula, smiler Odd Arne Sørensen.

Etter spillejobben i Kommunelokalet bærer det til Scandic Hell for Ingemars. Dette er de to jobbene det populære dansebandet fra sørfylket gjør denne romjula.