• STOLT: Sindre Skjøthaug Trøyterud er meget fornøyd med NM-gullet, som også er det tredje i rekka. Foto: Privat

– Det føles helt fantastisk. Dette har jeg jobba veldig hardt for, så det er helt rått. Her er det veldig hard konkurranse, og da kjennes det ekstra godt å ha klart NM-gull tre ganger på rad, forteller Sindre Skjøthaug Trøyterud.

I helga gikk sjette og siste runde av stabelen på Hamar. 15-åringen leda i de første heatene, men kom på andreplass i tredje og siste heat. Det holdt likevel helt inn til finalen, og her leda han hele veien fra start til mål, forteller han.

Med nok et NM-gull kan Trøyterud se tilbake på en meget god sesong.

– Jeg er veldig stolt! Nå er det bare å jobbe videre.

Trøyterud har ni års erfaring med motorsport, og er nå klar for å gå opp et hakk. Til neste sesong prøver han seg for første gang i klassen Crosskart Xtreme, hvor det brukes GSXR 750cc motor med 130 HK.

– Det blir spennende å prøve en kraftigere motor. Det kan jo by på litt utfordringer, men jeg er der for å kjempe. Jeg skal trene hardt og jeg går så klart for gull, sier Trøyterud med et stort smil.

Han ønsker å takke alle sponsorene og hele teamet han har med seg - særlig hele familien og pappa Jan Ivar Trøyterud, som har lang erfaring med å skru.