• BLIR SOM FØR: Alt blir som før, men bare med nye farger og et nytt navn. Brødrene Smedstuen har en god følelse rundt den nye avtalen.

- I slutten av april så går kontrakten med Shell ut. Etter å ha fått en bedre avtale med Esso bestemte vi oss for å gripe sjansen og skrive under med dem, sier Jan Smedstuen.

Akkurat nå så er selve butikken «litt sånn der». Halve butikken har ikke noe gulv, og resten står fylt opp med hyller dekt i plast. Butikken får nytt gulv og det blir oppussing både ute og inne. 

- St1 eier alle Shell-stasjonene her i Norge, og jeg tror at Shell vil forsvinne fra Norge som de gjorde i Sverige. Derfor så vi også en annen mulighet ved å skrive under en avtale med Esso i stedet, sier Smedstuen. 

Ute vil det komme nye pumper, med fargene og logoen til Esso. Taket og tårnet blir pusset opp i Esso-stil. Inne vil det bli gjort det samme som ute, men maten blir som før. Du vil alltid få deg en varm baguette hos Brødrene Smedstuen uansett hvilket navn bensinstasjonen har.  

- Alt blir som før. Alle som jobber her når vil beholde jobben sin, og det blir bare konseptet som blir nytt, sier Smedstuen.