Mange solunger følger Elverum håndball herrer, og det tar klubben på alvor. Derfor settes det nå opp egen buss via Solør til finalen i sluttspillet onsdag kveld.

- Egentlig skulle alle bussene gå om Løten, men det hadde vi ikke rukket på grunn av jobb. Vi spurte om én buss kunne kjøre om Solør. Nå får vi egen buss, men det betinger at minst 30 melder seg på. Det sier Ida Bruun til iSolør.no

Frist tirsdag klokka 15.00

Påmeldingsfristen er allerede tirsdag klokka 15.00. De som vil være med må melde seg på via e-post til web@ehh.no. Skriv hvor mange dere er, navn og telefonnummer.

Bussen er gratis, men billetter til kampen på Nadderud Arena må kjøpes i tillegg.

Bruun er én av solungene som reiser til Elverum for å se kamper, og hun vet hun slett ikke er alene fra Solør. Nå håper hun at mange tar seg tid til å få med seg finalen, slik at det blir egen buss.

- Nå oppfordrer vi folk til å melde seg på via sosiale medier, og håper det kommer i mål, sier Bruun.

Fra Elverum og via Løten vil det gå minst fire busser. Det er noe Taiga'ns leder, Ola Norstrøm, er helt overveldet av. Nå skal de virkelig få se hva hjemmebane Nadderud Arena er for noe.

- Det er så bra at vi nesten har klart å fylle fire busser til onsdagens kamp allerede. Det gleder meg veldig, sa en overveldet Norstrøm.