Det var en tøff utfordring som ventet Grinder-gutta i siste hjemmekamp før sommerferien. Fjelltun hadde vunnet tre av sine fire første kamper, og lå med det på en sterk tredjeplass på tabellen.

- Vi var forberedt på at det ville bli en tøff kamp i dag. Fjelltun har virket bra så langt i år, men etter første omgangen er det surt og ikke ta poeng her, sier en skuffet Jonas Melsnes.

Kampen startet friskt, og begge lag skapte noen farligheter. Det var hjemmelaget som tok ledelsen når midtstopper Andreas Haraldsen kriget inn 1-0 etter litt klabb og babb i feltet. Ledelsen holdt seg inn til pause.

Melsnes, sammen med Marius Sandberg og Marius Hammer på Grinders midtbane leverte en god kamp. Spesielt før hvilen styrte og kontrollerte de banespillet. Etter pause kom gjestene mer inn i kampen.

Svak andre omgang

Etter hvilen fremsto Grinder langt svakere. Drøye ti minutter ut i omgangen utlignet gjestene. Kun to minutter senere scoret Fjelltun nok en gang. Flere mål ble det ikke og gjestene tok med seg alle tre poengene tilbake til Odalen.

Vi slipper inn to mål i løpet av de 15 – 20 første minuttene av andre omgang. I denne perioden er vi dårlige, men jeg synes vi spiller oss opp igjen mot slutten av kampen. Det hadde ikke vært noe å si på om vi hadde fått ett poeng, sier Melsnes.

Stor interesse

Publikumsinteressen har vært stor på Grinders kamper etter at det på nytt har blitt startet opp ett seniorlag i bygda. Søndagens kamp var intet unntak, og nærmere 150 personer hadde tatt turen for å støtte de hvitkledde. Speaker og tidligere Grinder-spiller, Magne Egil Rendalen synes det er morsomt at folk igjen strømmer til for å se fotball på Grinder.

- Det er veldig morsomt at så mange møter opp, og kommer på kampene. Det virker som folk koser seg på kamp. Vi håper like mange vil fortsette å komme utover høsten.

Grinder – Fjelltun: 1 – 2 (1 – 0)
Mål: Andreas Haraldsen
5 div. avd 7
Dommer: Hans Martin Hanssen (Vinger FK)
Grinder: Henrik Bråten – Jan Erik Trogstad, Faton Smajli, Andreas Haraldsen, Vebjørn Hansen – Marius Sandberg, Marius Hammer, Jonas Melsnes – Igor Meuljic, Marius Bakåsmoen, Idar Gundersen.