Det er ikke få varer som bestilles gjennom nettbutikken til Amazon, og nettstedet samler mange nettbutikker og aktører på ett sted. Den norske nettbutikken Komplett.no har bestemt seg for å ta opp kampen mot Amazon i Norge, og inviterer derfor andre nettbutikker med i sin løsning. Klubben AS på Flisa er én av de første som blir med på samarbeidet.

- Komplett.no er den største nettbutikken i Norge, og de endrer nå konseptet sitt og åpner for at flere butikker kan få bli med i deres løsning. For å være med må butikkene ha en viss kvalitet, slik at de kan opprettholde sin merkevare. De har rask levering og gode systemer, og det må de som blir med i løsningen også ha. Vi har bevist at vi har dette, sier Erik Heggelund hos Klubben AS.

Enkelt å søke

Løsningen fungerer på samme måte som Amazon og andre prissammenligningstjenester. Du søker enkelt på varen du ønsker, og søkemotoren blander varer fra flere ulike leverandører. Er varen merket med Klubben.no har du altså havnet hos en Flisa-bedrift!

- Dette gjør at vi nå er del av den største markedsføringsplassen og nettbutikken i Norge. Selv føler vi at vår nettbutikk er ganske stor, men her vil vi også treffe brukere som ikke nødvendigvis er på utkikk etter våre varer. Det vil gi mer impulskjøp, sier Heggelund.

Og løsningen fungerer. Den første bestillingen tikket inn onsdag. Selv tror ikke Heggelund at samarbeidet vil bety noen enorm omsetningsvekst, men at det vil bli et positivt bidrag.

- Her vil vi treffe nye kunder, men vi har ikke satt noe definiert mål for hva vi ønsker å oppnå, sier han.

Dersom du handler varer fra Klubben gjennom Komplett.no vil varene komme med post. Dersom du går inn på Klubbens egen nettbutikk kan du velge å hente varen hos Klubben i Færdervegen. Stadig flere gjør det.

- Det lokale salget har økt bra, og mange henter varene sine her. Særlig nå før jul hvor folk er redd de ikke rekker postgangen er det mange som gjør dette. Vi har hatt folk helt fra Oslo og Eidsvoll hit for å hente varer nå, smiler Heggelund.