Salg av ting og tang har virkelig tatt av på Facebook, men ofte kan det være tidkrevende å levere og å hente auksjonsvarer en har vunnet. På Flisa lørdag er det muligheter for å selge varer og gjøre opp med en gang. Handelssenteret Flisa vil nemlig fylle opp sentrum med selgere, og for privatpersoner er det helt gratis å være med.

- De som ønsker å selge ting lørdag kan bare rigge seg opp der de vil. Men de kan ikke ha salgsbod som står til hinder for butikker eller andre utstillere. Dersom folk rigger seg opp feil må de regne med å flytte seg litt etter veiledning, sier Odd Erland Dalen, som er arrangementsansvarlig for vårfesten.

Det er altså ingen påmelding til lørdagens loppemarked, og med vårfest og mye folk på Flisa kan det være en fin arena for å bli kvitt ting en ikke bruker lenger. Og samtidig kanskje fylle opp lommeboka litt.

- Tilsvarende opplegg har de kjørt i byene rundt oss en periode, og det er veldig populært. Vi håper at dette kan bli veldig fint både for selgere og kjøpere, og håper at mange benytter seg av muligheten lørdag, smiler Dalen.

Les mer i egen kampanjeavis fra Handelssenteret Flisa her.