Det var i 2016 at Sissels Hud & Fotstudio og Elverum Hudpleie slo seg sammen. Sammen ble de Friske Fjes, og fra å ha en liten avdeling på Kjellmyra satser de nå stort på Flisa.

- Lokalene her har gått gjennom en full renovasjon. Det er ikke lett å kjenne seg igjen fra Centrum Tekstil sine dager nå. Det er store og luftige lokaler, og avdelingen på Flisa er mulig å kjenne igjen fra avdelingen i Elverum, sier Sissel Andreassen Aasen.

Hun ser frem til å komme i gang i de nye flotte lokalene på Flisa. Det gjør også Maren Miriam Molstad, Elisabeth Andreassen Brokke og Shirley Tøraasen som var i full sving med oppussing da vi var innom tirsdag. Shirley har flyttet hjem fra Hamar for å jobbe i den nye avdelingen på Flisa.

- Det blir gætt å komme hematt. Her er det litt roligere enn på Hamar, og det blir en spennende tid fremover. Fellesskapet her er kjempebra, og vi har hatt artige denne uken som vi har jobbet med å få ferdig avdelingen, sier Tøraasen.

Selv om hun er ny hos Friske Fjes har hun solid erfaring, og har jobbet med hudpleie i åtte år på Hamar. Solid erfaring har også resten av gjengen. Seks av de ansatte hos Friske Fjes er Dermalogica eksperter, og faktisk finnes det ingen klinikker i landet med flere slike eksperter samlet.

Stor avdeling på Flisa

- Avdelingen vår på Flisa blir større enn den i Elverum, og vi som jobber her kommer til å være litt på begge avdelinger. Shirley blir kun på Flisa, sier Maren Miriam Molstad.

Hun mener at solungene er opptatt av helse og velvære, og tror utvidelsen på Flisa blir tatt godt i mot blant folk i bygda.

I forbindelse med åpningen fredag blir det selvsagt snorklipping og servering av kaffe og kaker. I den første tiden blir det også dropin for de som ønsker å prøve hva Friske Fjes kan tilby.

- Ettersom Shirley er ny har hun en del ledige timer nå i starten. Det kan jo være en fin anledning for å prøve oss, smiler Sissel Andreassen Aasen.