Tilfeldigheter gjorde at Waheed Mohammed endte opp med å drive gatekjøkken på Kjellmyra i sin tid. Trafikken var bra en stund, men ikke nok til at driften gikk rundt. Derfor måtte Waheed enten avvikle eller flytte virksomheten.

-Jeg flyttet til lokalene ved Uno X på Flisa 1. oktober, og angrer ikke på det. Salget av kebab har gått særlig opp, mens salget av annen mat fortsatt ikke er det helt store, sier Waheed.

Det var i mai i fjor at Waheed startet Darell's Gatekjøkken, og det er dette som nå er videreført på Flisa. Han er glad for at trafikken har økt, og at han kan leve av jobben sin nå.

- Det er den samme maten jeg har tatt med til Flisa. Mange var nok ikke klar over at jeg drev på Kjellmyra, sier han.

Ikke hvitløkssaus

De forrige driverne ved Uno X på Flisa hadde tatt vare på hvitløkssausen fra Sanis, som var det første kebabutsalget på Flisa. Sanis var viden kjent for sin spesielle saus, men Waheed har valgt ikke å videreføre den.

- Jeg har vel hatt én kunde som har spurt om den sausen, men min er jo mye bedre, smiler Waheed.

I tillegg til gatekjøkken videreføres også bilvasktjenenestene fra de forrige driverne. Waheed kan i de gamle vaskehallene på stedet tilby både innvendig og utvendig vask av bil, og det er det mange som benytter seg av.

- Vi har mange faste kunder, men har selvsagt plass til flere, smiler Waheed.