• MANGE INNOM: Det var nesten ikke sitteplasser å oppdrive i teltet hvor Eldar Vågan og Trubadur Bayer underholdt.

Lørdagen ligger an til virkelig å bli den store dagen under årets utgave av Helt Ville Dager, men det ventes mye folk også fredag kveld til dans med Rune Rudberg og Arvingarna.

Torsdag kveld var det pubkveld med Eldar Vågan og Trubadur Bayer, og det var rundt 400 som tok turen i teltet for å høre på denne kvelden.

- I tillegg hadde vi besøk av rundt 200 barn på dagen med sine foreldre igjen, så vi anslår at rundt 800 til 900 personer var innom Skansen torsdag. Det er vi veldig fornøyd med, og det er litt bedre enn forventet, sier Thor Arnstein Berg.

Litt forsinket

Eldar Vågan kom på scenen litt forsinket ut fra oppsatt program, men publikum så ikke ut til å la seg irritere over det. Han dro mange kjente låter både fra eget repertoar og Vazelina Bilopphøggers sitt.

Ellers bør det nevnes at Rævkroklosjen begynner å få en god plan på deres opplegg lørdag, og de håper mange stiller opp og blir med på vendinga.

- Her er det bare å melde seg på. Vi skal kåre en Solørmester i rævkrok under Helt Ville dager, sier Tom Daniel Berg Enger i Rævkroklosjen.