• SYNLIG BEVIS: Her er gavesjekken på hele 100.000 kroner!

Rosaløypa har nå avsluttet sin 4.sesong, og det siste året har det blitt skrevet smått utrolige 5.380 ganger i den rosa boka, noe som også er en økning på 250 fra i fjor. Ettersom lokale sponsorer betaler en sum pr signatur, blir det store penger:

-  Dette har kun vært mulig takket våre våre trofaste sponsorer Grue sanitetsforening, Grue sparebank, Sandermoen, Entrack, Solør Bioenergi, HS Media, Østre Grue bygdekvinnelag og Ask Media. Tusen takk til både dere og alle turgåerne, sier en av initiativtakerne i "Snasne sneller", Merethe Hansen-Møllerud. 

Rosaløypa er på ca 6,7 kilometer og ligger ved Lindtjernet/vannverket i Grue. For de som måtte lure på navnet Rosaløypa:

- Fordi fargen symboliserer vår støtte til brystkreftsakens rosa sløyfe aksjon, derfor vil du finne rosa sløyfer rundt om i løypa, og en rosa postkasse med en rosa bok du kan skrive navnet ditt i. For hver gang du skriver navnet ditt i boka, betaler sponsorer et pengebeløp til brystkreftsaken. Løypa ble høytidelig åpnet oktober 2012, med snorklipping, musikk og artigheter, forteller Hansen-Møllerud. 

lokallag

Kongsvinger brystkreftforening er nærmeste lokallag, og de var derfor de glade mottakere:

- De var både rørte og takknemlige for gaven, sier Hansen-Møllerud.

Det er nok ikke hver dag foreningen mottar pengegaver av denne størrrelsen!

- Vi oppfordrer alle brystkreftrammede i Grue til å melde seg inn som medlemmer i Kongsvinger brystkreftforening, oppfordrer Hansen-Møllerud.