• STIFTELSESMØTE: Slik så det ut da Red Army Solør ble stiftet i juni i fjor. Bak fra venstre Vegard Nesholen, Ole Marius Sillerud, Morten Libekk, Leif Joar Stakeng og Per Arne Flisnes. Foran fra venstre: Mats Fjeldseth, Gjert Evensen og Tom Richard Hammeren.

Red Army Solør har hatt en litt «trå» sesong, som endte med 6. plass i Premier League for favorittlaget  fra Manchester. Sesongen kan likevel «reddes» med seier mot Ajax, noe som kvalifiserer til direkte plass i neste sesongs Champions League. 

Red Army Solør inviterer derfor likesinnede til supportertreff på Kaktus onsdag kveld.

- Da skal vi se på finalen sammen, og samtidig kan det kjøpes god mat og godt drikke på Kaktus, forteller kasserer Per Arne Flisnes. 

Supporterklubben har opprettet et eget arrangement på Facebook, og oppfordrer alle om å melde seg på der.

- Vi håper flest mulig melder seg på der, så vi vet ca hvor mange som kommer. Nå er det drøye 20 som har meldt sin ankomst, noen kommer helt fra Asker for å være med! Det er mange som har sagt de kommer også, men som ikke har meldt seg på, sier Flisnes.

Selv om du av en eller annen grunn ikke melder deg på på forhånd, er det muligheter likevel.

- Alle United-supportere er selvsagt velkomne uansett, så kommer du med United-drakt eller skjerf, så er sjansen stor for at du kommer inn, ler Flisnes.

nytt styre

Red Army Solør har valgt nytt styre, og det er flere nye som nå skal være med å bidra framover.

- Morten Libekk er leder, Mats Fjeldseth er nestleder, jeg er kasserer, mens Knut Lilleåsen, Jørgen Helland, Kjell Arne Kjernlie og Anders Halvorsen er styremedlemmer, forteller Flisnes.

Supporterklubben har ikke egne lokaler som Liverbirds Solør har hatt.

- Vi kommer til å ta kontakt for å se på mulighetene til at vi kan ha et felles lokale og samlingssted med Liverbirds og eventuelt andre supporterklubber i Solør, sier Flisnes.

Klubben var akkurat på supportertur til Manchester, og det fristet til gjentakelse.

- Vi var 21 på tur og så på Manchester United mot Swansea på Old Trafford på søndagen. Dagen før var en gjeng i Blackburn og så hjemmelaget mot Norwich, og en annen gjeng var på lokaloppgjør langt nedi divisjonene, mellom Salford og Darlington, forteller Flisnes.

Målsetningen er at dette skal bli en tradisjon, med litt forskjellig innhold.

- Neste år planlegger vi en «familietur», så får vi se hva vi får til, forteller Flisnes.

- skal øke antall medlemmer betraktelig

Red Army Solør har i dag drøye 120 medlemmer, men har store planer for at antallet skal økes betraktelig neste sesong.

- Vi har noen planer ja, men vil ikke dele altfor mye foreløpig. Antallet øker jevnt og trutt, og med den fordelskampanjen vi planlegger, tror vi at vi skal bli mange flere neste sesong, sier Flisnes lurt.

Men aller først er det altså finale i Europa League onsdag kveld klokka 20.00 på Kaktus, så får vi se om supporterklubben får noe å feire utover kvelden eller ikke.