– Dette er en drøm vi har hatt i flere år, og nå realiserer vi den endelig, sier Elisabeth Andreassen Brokke, som er én av tre gründere bak den nye hudpleieklinikken Friske Fjes AS. 

Hun skal eie og drive klinikken sammen med Sissel Andreassen Aasen, som har drevet Sissel's Hud og Fot Studio siden 1997, og Maren Miriam Molstad, som har drevet Elverum Hudpleie siden 2010.

ØNSKET Å UTVIDE

Det hele startet for omlag ett år siden i Las Vegas, da damene var på verdenskongress med hudpleieleverandøren Dermalogica.

– Vi ønsket alle å drive større, og begynte planleggingen for fullt i januar 2016. Da landet vi lokaler og opprettet AS, forteller Sissel Andreassen Aasen.

Siden den gang har det gått slag i slag, og den 11. november blir det storslått åpning. 

BLIR TO AVDELINGER

Friske Fjes AS vil bestå av to avdelinger – én i Elverum og én på Kjellmyra. 

– I Elverum får vi helt nyoppussede lokaler i de gamle lokalene til DNB, altså Storgata 17, forteller Maren Miriam Molstad.

På Kjellmyra vil de fortsette å være i lokalene der Sissel's Fud og Fot Studio er nå. 

– Til sammen blir vi sju ansatte, og skal fordele oss på begge stedene våre, opplyser Andreassen Brokke.    

Både tilbudet og åpningstidene på Kjellmyra utvides, med blant annet en nyansatt vippeterapeut og en nyansatt fotterapeut. 

– På elverumsavdelingen er det også nytt med fotterapeut, i tillegg vil vi tilby flere kroppsbehandlinger, forteller Andreassen Aasen. 

Friske Fjes AS har også avtale med en permanent make-up tatovør, som kommer til salongen én dag i måneden.  

FØRSTE I NORGE

– Vi er de første i Norge som har fått tillatelse til å bruke Dermalogica i navnet vårt, og blir en ren Dermalogicaklinikk, forteller Andreassen Aasen. 

Det vil si at de har en avtale med hudpleieleverandøren Dermalogica, og følger alle deres konsepter.

– Vi er veldig stolte av det, sier hud- og fotterapeuten.

Den 11. november er det offisiell åpning av Friske Fjes AS, og damene kan fortelle at det blir mye som skjer hos dem den dagen.

– Vi gleder oss veldig, og tror det blir en stor fest, smiler de.