Billettsalget er for lengst i gang, og det samme er øvelsene til årets nyttårskonsert. Åsnes Barne- og Ungdomskorps og Åsnes Hornmusikk fyller Hof kirke med glade toner søndag 15. januar fra klokka 17.00.

- Programkomiteen diskuterte litt ulike navn på hvem vi skulle ha med oss i år som gjesteartist. Ravi dukket opp, og vi synes det var veldig spennende. Han er en litt annerledes musiker, og kanskje ikke et navn som folk automatisk forbinder med nyttårskonserter, sier Borghild Glorvigen.

Mange store hits

For Ravi er kanskje best kjent for sine megahitter som E-ore, Utadæsjælåpplevelse, Tsjeriåu og Dødssøt. Alle er nå arrangert for korps, og korpsene skal spille disse sammen med Ravi i Hof kirke.

- Ravi skal også ha en liten avdeling alene. Vi tror kanskje Ravi vil favne litt breiere, og at vi kan treffe litt bredere aldersmessig, sier Glorvigen.

Billettsalget er for lengst i gang, og billetter til den tradisjonsrike nyttårskonserten kan kjøpes hos Husflidsstua, Salong Unni Salong Tina, Circle K Flisa, Karin og Eva i Våler og Joker Amundsen. Billetter koster 300 kroner for voksen og 150 kroner for barn.

- Med unntak av da Hof kirke ble pusset opp har alle konsertene blitt holdt her, og det er plass til 300 besøkende. Vi håper på en fullsatt kirke til den 23. nyttårskonserten i rekken søndag 15. januar, sier Glorvigen.

Dirigent og musikalsk leder i Åsnes Hornmusikk, Ola Fredheim Haug, er dirigent under konserten. Han er født i 1972, og er opprinnelig fra søndre Land i Oppland. Han er utdannet klarinettist og musikkpedagog fra Norges Musikkhøgskole i 1995, og jobbet etter endt utdanning som musiker i Forsvarets Musikkorps og distriktsmusiker i Mo i Rana og Høyanger.