Selv om ikke Strandsjøen i Hof er «midt i sentrum», finner kundene uansett veien. Og det er ikke bare lokale kunder, men de kommer også langveis fra. 

- Bak «Randis velvære» ligger det en lang drøm som har gått i oppfyllelse! Det jeg driver med mest er ansiktssone-terapi, naturlig Facelift og jeg driver også med healingmassasje. Det tok litt tid før folk «fant» meg, men nå er det jevnt tilsig med kunder hele tiden og det kommer stadig nye også. Det er faktisk flere kunder som kommer langveis fra, enn det lokale kunder. Jeg har kunder fra hele Glåmdalsdistriktet, og de som kommer lengst er fra Trøndelag, sier Randi Dølbakken. 

- Vi kaller det rynker

For de som ikke er så kjent med terminologien,lar vi Dølbakken forklare litt nærmere. 

- Facelift betyr at jeg jobber med å rette ut ujevne linjer, eller rynker som vi kaller det i Solør. Folk kommer ikke hit flere ganger for å bli kvitt rynkene, men for at de oppdager «bivirkningene» med behandlingen. «Bivirkningene» er at du blir veldig rolig, mange kommer i bedre psykisk balanse, du får et bedre immunforsvar og du blir i bedre humør. Mange kombinerer også Facelift med ansiktssone-terapi, forklarer Dølbakken. 

avslappende massasjeform

Healingmassasje trenger vel også en nærmere forklaring for de fleste. 

- Det er en massasjeform der du først får en lett massasje, lymfene åpnes og jeg klemmer på «triggerpunkt» i stiv muskulatur. Jeg holder på disse punktene hvor folk nesten ikke har blodsirkulasjon lenger, til muskelen begynner å «svare». Når det skjer, starter muskelen å pulsere og den som ligger på benken blir ofte varm i muskulaturen.Veldig mange sovner under massasjen, for det er en veldig avslappende massasjeform, sier Dølbakken. 

Kundene tilhører alle aldre og begge kjønn, selv om det er flest kvinnelige kunder. 

- Ja, jeg har hatt unger fra 10 år og de eldste som har vært her, har vært godt over 80 år. Det er hovedsaklig damer, men det er noen mannfolk våger seg frampå! Det er også ei ny gruppe som finner meg, og det er ungdom som sliter med psykiske problemer. De blir det bare flere og flere av, de finner ut at dette er veldig bra for å «roe ned systemet», sier hun. 

Inviterer til kurs

Lørdag 31. august og søndag 1. september inviterer Dølbakken til kurs i Facelift på Strandsjø.

- Det er få plasser, så er du interessert anbefaler jeg at du tar kontakt snarest. Meld deg på enten på telefon eller min Facebook-side. Facelift baseres på indiske og japanske teknikker, og du lærer en trykkpunkts-behandling. Det er kun 6 plasser og jeg har også tenkt å gi bort en plass. Den plassen vil jeg gi bort til en person som har «fått en stopp i livet sitt», helsemessig og økonomisk. Det er mange som kommer hit og for eksempel har trøbbel med NAV, da kan det bli «en stopp i livet», og noen trenger en ny start. Ta kontakt med meg og fortell hvorfor akkurat du fortjener plassen, så er det altså en ledig plass, sier hun Dølbakken. 

Snart nytt tilbud

Hun er nå under utdanning for å tilby Tantra-coaching og utvider dermed også lokalene. 

- Forskjellen på Tantra-coaching og ordinær coaching som mange kjenner til, er at dette handler mer om energier og ditt indre plan. Dette handler ikke om å møblere pent rundt deg, men om å møblere pent inni deg. Bli glad i deg selv og jobbe med relasjoner du har rundt deg. Det er så mye vi fortier og fortrenger, og vi tør kanskje ikke helt å si hva vi egentlig mener til de rundt oss. Vi holder det inni oss og til slutt kan det gå galt med både ekteskap og vennskap. Det er mye veiledning om hvordan du først og fremst skal forholde deg til deg selv, men også hvordan du skal møte andre. Du lærer å sette grenser overfor andre og hvordan du kan ta opp ting med andre, avslutter Randi Dølbakken.