• POPULÆRT: Rævkroksporten har blitt populær i Solør og omegn. Emil Myrvang og Tom Daniel Enger (bak) er med i Rævkroklosjen.

For første gang i nyere tid skal det kåres en Solørmester i rævkrok under Helt Ville Dager. Det skjer lørdag, og Rævkroklosjen gleder seg til å vende hjem.

De håper mange blir med på vendinga, og er spent på hvem som stikker av gårde med den prestisjetunge tittelen.

- Vi har hatt noen små arrangementer på Flisa de siste åra, men dette blir noe helt annet. Her skal hele Solørs rævkrokmester kåres, sier Tom Daniel Berg Enger.

Mange av favorittene fra nabogrendene har meldt forfall, så spenningen er stor omkring hvem som ender opp som Solørmester denne gangen! Odin Smedbak Hansen har tidligere vist seg å være uslåelig, og losjen er spent på om han stiller denne gangen.

Ost i premie!

- I tradisjons tro deler vi ut fem kilo ost i premie, men nytt for året er en splitter ny motorsag sponset av Helt Ville dager som også skal deles ut, sier Finn Aagaard.

Rævkroklosjen vil holde på fra klokka 14.00 på Skansen med innledende runder på markedsplassen, før det blir finalerunder på hovedscena før Solør Grand Prix.

Ekstra gøy er det at Vibecke Wold Haagensen er kveldens vert. Dette er dama som gjorde gutta i Rævkroklosjen kjent over hele landet da hun sendte Norge Rundt-sending fra Finnskogen med rævkrok.

- Nå gleder vi oss veldig, og håper mange blir med oss på Skansen, sier gjengen i Rævkroklosjen.