Det var et revansjesugent Møller Bil Motorsport som kom til tyske Nürburgring lørdag. På grunn av brudd i forrige løp var teamet, som har flere sjåfører fra Solør, klare for å kjøre årets nest siste løp i langdistanse-mesterskapet VLN.

Et flott høstvær satte en fin ramme på løpet, og Kenneth Østvold hadde en god start på løpet med teamets Audi RS3 og lå på andreplass bak Andreas Gülden i en VW Golf fra Max Kruse Racing. Men da Gülden måtte bryte etter en kollisjon, lå Møller Bil Motorsport an til å kunne ta årets første seier.

Dessverre gikk det ikke slik da Anders Lindstad var uheldig og traff dekkbarrieren etter at et vannrør hadde sprunget lekk, og det lå masse vann på banen.

Det endte med en punktering og tidstap, men det ble andreplass da det kun var tre TCR-biler som stilte til start i dette løpet.

Håkon Schjærin fra Flisa kjørte det siste løpet, tok innpå lederen, men ikke nok. Seieren gikk til Mathilda Racing med en Seat Cupra.

– At man er uheldig og kommer ut for masse vann som plutselig ligger i banen er noe man ikke kan noe for. Mekanikerne gjorde uansett en kjempejobb med å få bilen på banen igjen, og vi er fornøyd med teamets innsats, sier teamsjef Marius Misfjord i en pressemelding.

Ett løp gjenstår av årets VLN-sesong, og det er den 26. oktober. Da er det Østvold, Schjærin og Atle Gulbrandsen som skal kjøre.