• NYE OPPGAVER: I tillegg til tippinga, kan du nå også få utført postærend på Coop Extra Flisa av butikksjef Tor André Kalgård og hans medarbeidere.

Da det ble slutt på det «gamle» postkontoret på Flisa, var det Coop Mega som hadde «Post i butikk» de to første årene. Deretter har det nå vært på Spar Flisa i flere år, men fra og med mai er det Coop Extra Flisa som skal ha posten på Flisa i flere år framover.

- 2. mai flyttes postreoler og annen innredning fra Spar og hit til oss på Coop Extra, og da er det stengt for all post- og bankekspedisjon denne dagen. Vi åpner onsdag 3. mai og er da klare for å ha posten her i fem år framover, med opsjon på to år til, sier butikksjef på Coop Extra, Tor André Kalgård. 

postboksene flyttes også

De gamle hyllene skal flyttes, men det blir også noe ny innredning. Postboksene skal også flyttes til Coop Extra, og blir plassert like ved den nye post-ekspedisjonen. 

Ekspedisjon blir til høyre for dagens tipping, og blir lett tilgjengelig for alle. 

- Jeg tror åpningstidene våre var en veldig viktig faktor for at vi fikk anbudet fra Posten Norge. Vi håper jo også at dette skal generere enda mer trafikk inn i butikken, sier Kalgård.

nyansettelse

Mange av de ansatte er eller har vært på opplæring, og det har også blitt en nyansettelse.

- Lene Kneppen blir vår nye «postsjef» i 100% fra 3. mai. Hun har jobbet her hos oss tidligere, vært innom Coop på Sørskogbygda og Coop Obs i Elverum, forteller Kalgård. 

Målet er å generere flere kunder inn i butikken, og det viser undersøkelser fra Posten at det blir.

- Vi håper jo det, det er jo en del merarbeid med dette. Det blir 6 av våre ansatte som blir kundebehandlere, og de er klare allerede til åpningen. Etter det så utdanner vi internt foreløpende, forteller Tor Andre Kalgård. 

Siden sist Coop Extra hadde posten, har det blitt en del endringer. Blant annet har det blitt vesentlig færre postbokser og en del tjenester har blitt mye enklere, både for brukere og butikken.