Resten av julebordkveldene hos Nabo’n er fullbooket, og både vennelag og bedrifter legger julebordene sine til den populære møteplassen i Våler. Når julebordsesongen er unnagjort forbereder Nabo’n seg på årets julefester.

- Vi skal ha to fester i år, og én quizkveld. PE-TO Bandet spiller her på Nabo’n 1. juledag, og det er et band som trekker mange fra et stort distrikt. Vi regner med at det blir folksomt her denne dagen, sier Julianne Mobekk.

Folksomt blir det garantert også 4. juledag. Da er Ingemars booket for å spille. Ettersom Ingemars har et stort dansende publikum har Nabo’n valgt å legge denne festen til Våler Kommunelokale.

- Der er det masse danseplass, og det er plass til en del flere enn her i vår pub. Jonas er stadig på vegen med Ingemars, og det er naturlig for oss å booke dem når vi skal ha dansemusikk i romjula, sier Mobekk.

Quiz i romjula

Foruten de to festene blir det quiz i puben 5. juledag. Etter at quizen er kjørt blir det en liten pust i bakken for de ansatte hos Nabo’n.

- Vi stenger 6. juledag og holder stengt til 25. januar. Det er vår måte å avvikle ferie på, og januar er en rolig tid på året, sier Mobekk.

Men helt rolig blir det kanskje ikke. Nabo’n har nemlig planer om å gjøre noe med inngangspartiet sitt. Forhåpentligvis er alt klart slik at dette arbeidet kan gjøres i januar.

- Her skal vi bygge et inngangsparti med gang og glassvegger. I dag blir det fort kaldt når døra går opp og igjen, men med en litt annen løsning tror vi det skal bli bedre for gjestene våre, sier Mobekk.