Torsdag kveld ble endelig klart, Patrick Holtet blir ny trener for Flisa fotball.

Sportslig leder i Flisa fotball, Kristen Ommang-Engen, sier dette om prosessen:

- Vi er veldig fornøyd med signeringen av en godt skolert trener, med erfaring som toppspiller og i tillegg er  Patrick Flisagutt. Jeg snakker med Patrick rett som det er også om andre ting og vi har hatt kontakt egentlig gjennom hele prosessen. Etter hvert fikk han flyttet på ting i timeplanen sin, noe som muliggjorde forhandlinger. Patrick har helt klare tanker om hvordan han vil ta Flisa Fotball videre, samtidig som vi har veldig like tanker om hvordan vi skal videreføre det som har vært klubbens suksessfaktorer de siste årene. Klubben ønsker også å fortsette med Wegard Midtsundstad i rollen som assistenttrener, og vi håper vi blir enige der også i nærmeste fremtid, sier Ommang-Engen.

flere landskamper

Patrick Holtet har mange sesonger bak seg som spiller i både Kongsvinger, Skeid og Viking, i tillegg til Flisa.  Han har også 33 landskamper på G15, G16, G17, G18 og G19, og han står med 3 offisielle scoringer på landslag, i følge NFF's fotball.no.

Trenerkarrieren har bla vært i KIL og Grue for 35-åringen fra Flisa, som nå altså er klar som hovedtrener for moderklubben.