• GOD PARTNER: Flisa Traktor er en viktig samarbeids- partner for Akershus Traktor. Lokal service betyr mye.
  • PÅ SUNDMOEN: Flisa Traktor holder til rett ved fjernvarmeanlegget på Sundmoen, og har god plass.

Landbruket er i en rivende utvikling, og Svein Graaberget innrømmer at det er utfordrende å henge med på alle elektroniske og tekniske nyvinninger. Derfor er det gull verdt at sønnen Thomas har vært med på laget hos Flisa Traktor de fire siste årene.

Fra nyttår er det nye tider ved Flisa Traktor. Thomas overtar driften, og Svein trekker seg litt tilbake. Men han skal fortsatt være med i flere år til.

- Thomas har solid kompetanse på elektronikken i landbruket, og det blir veldig viktig i årene som kommer. Den voldsomme utviklingen fortsetter i rekordfart, sier Svein Graaberget.

For Thomas sin del betyr ledervervet en del mer ansvar, men han har blitt godt kjent med bedriften de fire årene han har vært der. I dag utgjør Flisa Traktor fire årsverk, og målet er at det skal bli enda mer å gjøre.

Verksted for Akershus Traktor

At det blir mer å gjøre er ikke utenkelig. Flisa Traktor har nemlig fornyet avtalen med Akershus Traktor, som gjør at Flisa Traktor står for verkstedvirksomheten på vegne av Akershus Traktor i vår region.

- For oss er det bra å samarbeide med en stor og seriøs aktør. Det betyr mye for oss, og Akershus Traktor har produkter i alle segmenter. De står for salget mens vi står for service og reperasjoner, sier Svein Graaberget.

Det er Freddy Emilsen som skal betjene Solør på vegne av Akershus Traktor. Han vil ha en fast kontordag på Flisa fremover, og er opptatt av å besøke kundene der de er.

- Fra 1. oktober er Akershus Traktor en ren forhandler av Valtra. Samarbeidet med Flisa Traktor blir viktig i tiden fremover. Nærhet til kvalifiserte servicefolk er viktig for kundene, og i en så stor landbruksregion som Solør er det viktig å ha dette på plass, sier Emilsen.

I oktober måned planlegger Akershus Traktor en kundekveld hos Flisa Traktor. Her vil det bli fremvisning av nytt landbruksutstyr, og informasjon om bedriftene.

- Vi vil vise at Akershus Traktor satser for fullt, og at Solør er et viktig område for oss. Valtra står veldig sterkt i Solør, og med bedre service og oppfølging tror vi Valtra kan løfte seg ytterligere. Når det er sagt vil vi også fortsatt utføre service for Claas-kunder i mange år fremover, sier Tom Erik Eie som er salgsdirektør i Akershus Traktor.