• TILBAKE, IGJEN: The Contenders gjorde comeback under SolørMart'n i 2011. Nå er de tilbake igjen, og spiller under blått spetakkel 18. mars.
  • FRA 2010: Sears Crossing ble etablert i 2010, og ga ut debutalbumet «Allows full play» i 2012.

Arnfinn Tørrisen ønsker å gjenskape litt den stemningen som var på Rådhuskafeen og hotellet på stormarkedet på 1990-tallet når han nå tar initiativ til blått spetakkel i Rådhuskinoen kulturhus.

På scenen lørdag 18. mars står The Contenders, Sears Crossing og Levi Henriksen & Babylon Badlands. Opplegget ser ut til å fenge mange, for over halvparten av billettene er allerede solgt.

- Tilbakemeldingene fra folk har vært veldig bra. Vi drar inn stolene i Rådhuskinoen kulturhus slik at folk kan stå, danse, hoppe eller hva du vil foran scena. På galleriet blir det sitteplasser, sier Tørrisen.

Da tilsvarende arrangement ble avholdt på 1990-tallet var det rundt 1.000 besøkende. Nå har Tørrisen ambisjoner om et par hundre.

- Det er plass til litt over 300 i Rådhuskinoen kulturhus. Flott hadde det vært om vi fikk til det, men kommer det et par hundre er det bra, sier Tørrisen.

For alle som er glade i musikk

Blått spetakkel passer for alle som er glade i musikk. Bandene leverer musikk i det blå landskapet, og Tørrisen lover at dette blir en opplevelse for alle som kommer.

- The Contenders gjorde nylig comeback og har øvd inn noen av de gamle låtene med norske tekster. Med på laget er også et par saxofonister som setter et litt mer soulpreg på det denne kvelden, sier Tørrisen.

The Contenders ble etablert i 1988, og startet som husband på legendariske Cruise Café i Oslo. «Radioland» fra 1992 solgte 15.000 album, og singelen nådde førsteplass på norske radiolister. Bandet varmet i 1992 opp for Tom Petty & The Heartbreakers på to konserter i Sverige!

Billetter til konserten selges via nettsidene til Rådhuskinoen kulturhus. Arrangementet gjøres i samarbeid med Folkets Steakhouse, og det blir mulig å bevege seg fritt mellom restauranten og konsertsalen denne lørdagen.