I forbindelse med 25-årsjubileet til Picazzo skal det 4. februar være jubileumskonsert i Rådhusteateret i Kongsvinger. Her skal liveplata «Hvis morgendagen aldri kommer» spilles inn, og det blir trolig til en fullsatt sal.

- Billettsalget går unna. Det er allerede solgt over 350 billletter, og nå er det bare rundt 100 igjen. De som har tenkt seg på konserten bør handle billetter nå, sier Leif Frisvold i managementet til Picazzo.

Han er overbevist om at det blir en kjempekveld i Kongsvinger, og tror at de som kommer neppe vil angre. Etter konserten blir det nachspiel på Bastian, og her er det de som har løst billetter til konserten som har førsterett til å slippe inn.

I forbindelse med nyutgivelsen kommer også bandet til å gi ut noen nye låter. Disse vil få sin premiere i Rådhusteateret for de som møter opp der. Konserten skal vare i 1,5 time, og det er de beste låtene fra konserten som blir plukket ut til liveskiva.

Bandet har vært gjennom mange opp- og nedturer i løpet av sine 25 år på vegen. Den største oppturen for bandet var Spellemannprisen for debutplata «Blanke ark». Også i 2016 er de nominert til Spellemann for plata «Blindvei».