Årets utgave av Grue Tine fotballskole i Grue startet mandag, og gjennom tre dager blir det full fart på Grue stadion og området rundt.

Rune Skasberg er leder for fotballskolen i Grue, og melder om topp stemning.

- Det er over 100 barn og unge med på fotballskolen, og syv av disse kommer fra andre klubber. De er enten med familien på ferie her i Grue, eller på besøk hos besteforeldre, sier Skasberg.

Selv om flesteparten spiller for Grue IL, så er med andre ord også Kongsvinger, Ørn Horten, Ellingsrud, Dal og Oppegård representert på gresset ved Grue stadion.

- Vi er kjempefornøyd. Jeg vet ikke hvor mange barn det finnes i Grue i disse alderstrinnene, men en stor andel av de er nok med på fotballskolen, smiler Skasberg.

Roser kjøkkenmannskapet

Inne ved stadion jobber Eva Mellem og Mette Marit Tomterstad med å servere de unge håpefulle.

- Det er jo rene koldtbordet de setter i stand til lunsj hver dag. De hjelper oss med matserveringen til lunsj og et mellommåltid, og de gjør en kjempejobb, sier Skasberg.

Så langt har værgudene for det meste vært på lag med fotballskolen, og Skasberg ser optimistisk på den siste dagen også nå.

- Vi hadde en liten regnskur etter lunsj mandag, men nå ser det lovende ut for resten av tirsdagen og onsdagen, smiler Skasberg.