På grunn av bygging av bibliotek, og oppussing, ble ordførerens time i Grue satt på vent tidligere i år, men nå er den populære timen tilbake.

Den siste onsdagen hver måned åpner ordfører Wenche Huser Sund kontordøra for at alle som vil kan stikke innom. Det vil si at første runde blir onsdag 25. oktober.

- Jeg hadde mange på besøk under ordførerens time sist, og det var en trivelig og sosial møteplass. Her fikk jeg vite om ting som skjedde i bygda, og det var både ris og ros, sier Wenche Huser Sund.

Håper mange kommer

Nå som byggingen er ferdig på rådhuset er hun klar for nytt storinnrykk, og hun håper at mange vil bruke tilbudet.

- Noen klager på veg, noen ønsker seg bru, noen har en forretningsidé og noen ser etter kontorlokaler. Det var veldig mye forskjellig. Det fine var at alle som var innom kunne snakke sammen om teamene. Sammen diskuterte vi og fant frem til løsninger på mye, sier Huser Sund.

I ordførerens time noterer Huser Sund seg de utfordringene som finnes, og tar med de videre inn i organisasjonen. Mye lar seg løse på kort sikt.

- En del innspill krever mye penger og kan være krevende, men vi løste også mye sist. Det viktigste er at jeg får innspillene og får vite hva som rører seg ute i bygda vår, sier Huser Sund.