Solør Futsal ble nr 2 i 2. divisjon denne sesongen, med 11 seire, 1 uavgjort og 2 tap på 14 kamper. Dermed var de klare for kvalifiseringsspill om plass i neste sesongs 1. divisjon. Det endte med tap både mot Raumnes & Årnes og Lambertseter, dermed blir det også 2. divisjon neste sesong. 

- Vi taper 2-4 mot Raumnes & Årnes i den første kampen. Vi møter et typisk «fotballag», de spiller med mye guts og trøkk. Vi havner under i målprotokollen tidlig, men spiller oss inn i kampen etter hvert da vi spiller vårt eget spill og ikke blir med på det oppjagede kjøret deres. Føler vi ikke har helt marginene på vår side, samt at vi gjør et par stygge personlige feil som blir avgjørende. Ikke ufortjent at R&Å vinner, men vi burde klart uavgjort, forteller Kristoffer Myrvold i Solør Futsal.

Burde vunnet

Dermed var det «vinn eller forsvinn» mot Lambertseter i neste kamp.  

- Her møter vi en helt annen type lag. Dette blir mer en futsalkamp selv om de spiller på kanten og lager mye frispark. Vi har ganske god kontroll store deler av kampen, men gir fra oss ledelsen og havner under 2-3. Får en utligning før de scorer 3-4 et minutt før slutt. Denne kampen burde vi ha vunnet, men igjen føler vi at vi ikke har marginene på vår side. Dommerne legger lista merkelig og Lambertseter slipper unna med mye, noe som fratar oss flere muligheter til 10-meterstraffer. Når det er sagt skal vi ikke gi det fra oss, og da vi taper begge kampene var vi rett og slett ikke gode nok for opprykk i år, sier Myrvold. 

Etter at opprykket glapp, blir det nå en evaluering av sesongen. 

- Hva som skjer neste sesong, er det for tidlig å si noe om. Skuffelsen må først fordøyes, så får vi ta en oppsummering i løpet av våren, sier en skuffet Myrvold. 

KAMPFAKTA: 

Raumnes & Årnes - Solør Futsal 4 - 2 (2 - 1)

MÅL: 1-0 (1), 2-0 (16), 2-1 Marius Bekkemoen (18), 3-1 (31), 3-2 Ole Andreas Solberg (37), 4-2 (39)

Solør Futsal stilte med følgende mannskap mot R&Å: 

Asbjørn Woll, Hakija Hrnic, Martin Skogheim, Kristoffer Skjefstad Myrvold, Ole Andreas Solberg, Bjørn Holter, Carl Emil Løvstad, Lars Kronborg, Emil Myrvang, Marius Bekkemoen og Håvard Hegre.

Solør Futsal - Lambertseter 3 - 4 (1 - 1)

MÅL: 1-0 Ferdaws Hewad (14), 1-1 (18), 2-1 Håvard Hegre (26), 2-2 (35), 2-3 (37), 3-3 Ole Andreas Solberg (38), 3-4 (39)

Solør Futsal stilte med følgende mannskap mot Lambertseter: 

Asbjørn Woll, Hakija Hrnic, Martin Skogheim, Ferdaws Hewad, Kristoffer Skjefstad Myrvold, Ole Andreas Solberg, Bjørn Holter, Carl Emil Løvstad, Lars Kronborg, Marius Bekkemoen og Håvard Hegre.