• AKTIVE: Både Kjersti Gram Lindstad og Thomas Bjørneseth er aktive i reiselivsnettverket i Handelssenteret Flisa.

Etter initiativ av reiselivsaktører i Solør, i samarbeid med Solør Næringshage, så ble det jobbet med å danne et reiselivsnettverk. Dette nettverket ble koblet opp mot Handelssenteret Flisa, da reiseliv, service og handel henger naturlig sammen. Og slik ble det til at Handelssenteret Flisa, med bransjegruppe reiseliv, står bak og eier Opplevsolør.no-siden.

- portalen vil aldri bli «ferdig»

Portalen har mottatt støtte til etablering fra Åsnes nærings- og utviklingsfond og Solørfondet, samt at aktørene i handelssenteret bidrar.

- Opplevsolør.no er nå på lufta. Siden er ikke ferdig, det vil den heller aldri bli, fordi dette er en levende side som vil endre seg med det som skjer rundt, sier Thomas Bjørneseth, driver av fiskeguideselskapet Explore Finnskogen og aktiv representant for reiselivsnettverket i Handelssenteret Flisa, som er eier av siden.

- Vi har veldig tro på at dette blir en viktig markedskanal for oss, i tillegg til andre kanaler, sier Kjersti Gram Lindstad i Gjesåsen klatrepark.

- Dette er bare startskuddet for Opplevsolør.no, og nå trenger vi hjelp til å fylle sidene med gode bilder og informasjon om alt det spennende som er å oppleve i Solør, forteller Anette Strand Sletmoen, daglig leder i Solør Næringshage, som har vært en aktiv bidragsyter for å få dette til.

ønsker forslag til slagord

Nå ønsker de også å engasjere folk til å komme med forslag til slagord for Opplevsolør.no.

- Vi ønsker oss også forslag til slagord, og vi har en fin, fin premie på lur, sier Bjørneseth og Lindstad, se mer informasjon om vår slagordkonkurranse her:  https://www.facebook.com/events/135867170539862/

- Vi håper Opplevsolør.no blir et nyttig verktøy for både tilreisende og fastboende, slik at det blir enkelt å finne fram til informasjon om stort og smått i Solør. Målet er også at siden skal bidra til bolyst, slik at flere også blir fristet til å flytte til Solør. Sammen skaper vi uforglemmelige opplevelser i Solør og på Finnskogen! sier Sletmoen.

- Vi ønsker at www.opplevsolør.no skal være en levende portal, og vi mottar gjerne dine synspunkter og forslag til forbedringer på e-post, post@opplevsolor.no. Dersom du har bilder du mener kan passe inn på siden, og som du ønsker å gi oss rett til å bruke på portalen, send disse på mail til oss, 
post@opplevsolor.no. Vi må ha høyoppløselige bilder på nettsiden. Oppgi fotograf og kort info om motivet (sted/arrangement/spesielle begivenheter), sier Sletmoen.