Som iSolør.no skrev tirsdag åpner NAF Trafikksenter Vålerbanen sitt nye hotell til helga. 22 rom og 36 sengeplasser skal gjøre NAF Trafikksenter Vålerbanen enda mer attraktiv for store og små kunder, og direktør Trygve Schjerpen tror hotellet også vil virke positivt for de eksisterende hotellene i regionen.

Hotellsjef ved Scandic Elgstua i Elverum kjøper argumentasjonen fra Schjerpen, og ønsker det nye hotellet på Braskereidfoss velkommen.

- Vi ønsker dette hotellet hjertelig velkommen. Vi ser at med mange gode overnattingssteder i vår region, øker også sjansen for å få flere gjester hit. Dette blir et positivt tilskudd til Elverumsregionen, sier Bogerud Caspari.

To ulike segmenter

Disse to hotellene vil i en hvis grad drive i to forskjellige kundesegmenter og vil derfor ikke bli direkte konkurrenter, snarere samarbeidspartnere. Det er noe Caspari er helt klar på.

- Det nye hotellet på Vålerbanen blir ikke et fullservice-hotell slik Scandic Elgstua er. En etablering av hotellet på Vålerbanen tror jeg bare vil slå positivt ut for oss. Scandic Elgstua er først og fremst et kurs- og konferansehotell, men har også hotellgjester som enten er på gjennomreise, forretningsreisende eller er turister. Et nytt hotell vil kunne bidra til at vi på en finfin måte kan være aktuell for ytterligere nye kundesegmenter, sier hun.

Med ekstra hotellkapasitet i nærheten av Elverum, tror Caspari at Elverum kan få større og andelenes arrangementer.

- Dette gir en mulighet til å ta i mot nye, spennende og større arrangementer enn det vi har i dag, og ikke minst gir det en mulighet for å utvide det allerede gode samarbeidet vi har med Vålerbanen. Vi ønsker lykke til, smiler Bogerud Caspari.