Tirsdag kveld gikk lykkepotten nok en gang ut i SolørRadioen og ElverumsRadioens radiobingo. Denne gangen var det Torhild Anita Nilsen fra Rena som var heldig og vant 20.400 kroner. Bingosjef, Bjørn-Martin Brandett, gleder seg over det. Men han skulle gjerne sett at det var mer penger i spill.

- Vi klarer rett og slett ikke å bygge opp lykkepotten vår lenger. Vinnersjansene er rett og slett for store til at potten når taket. Derfor ønsker vi å gjøre endringer på vår radiobingo, men det betinger at bingospillerne er enige med oss, sier Brandett.

Kun på 4. spill

Forslaget går ut på at lykkepotten legges kun til 4. spill, men at lykkepotten til gjengjeld økes til 100.000 kroner!

- TrysilRadioen økte potten til 100.000 kroner nå, og responsen er veldig god. Vi mener at bingospillere i Solør og Elverum fortjener samme premienivå, men da må vi klare å bygge opp potten. Det klarer vi rett og slett ikke i dag, sier Brandett.

Dersom potten skulle stå lenge på 100.000 kroner frister Brandett med utvidede muligheter.

- For noen år siden måtte vi jo øke vinnersjansene for å få ut potten. Slik vil det bli nå også om potten står lenge. Jeg tror dette blir vinn-vinn for både spillere og oss, sier Brandett.

Nå håper han at bingospillerne gir tilbakemeldinger på om en slik regelendring høres ok ut, for den eventuelt innføres på bingoen hver tirsdag klokka 21.00.